Vi tilbyder

Skal du bruge en vejhøvl til marken, gårdspladsen, byggepladsen, speedwaybanen eller grusgraven?

Vejhøvle alle formål

Hos Mammen Høvlen har vi specialiseret os i at fremstille vejhøvle til ethvert formål! Blandt vores faste kunder har vi bl.a. landmænd, entreprenører, kirkegårde, grusgrave og militæret.
Se vores udvalg af vejhøvle her

Hør om mulighederne for en specialiseret vejhøvl:

Kontakt Martin Holm:

jens-holm@mail.dk

Har du brug for en vejhøvl?

Fokus på kvalitet, effektivitet og sikkerhed

Bredt produktprogram

Vi har et meget bredt produktprogram, så der findes en vejhøvl, der passer til ethvert behov og formål – lige fra den lille M2GL som passer perfekt til havetraktoren til den store, specialfremstillede M5GXXL, der kan rette vejene af i de store grusgrave.

Derimellem findes flere modeller, der passer til minitraktorer, små og store traktorer samt modeller, der passer til trucks, ATV’ere, minilæssere mm. Vejhøvlene fås i flere bredder, med eller uden el-løftecylindere til at styre vejens profil, samt andet ekstraudstyr efter behov.

Produktionen af vejhøvle startede ved et tilfælde, men er siden blevet en væsentlig del af forretningen, da det har vist sig at være et stort behov for vejhøvle hos mange interessegrupper.

Startede ved et tilfælde

Produktionen af vejhøvle startede ved et tilfælde, men er siden blevet en væsentlig del af forretningen, da det har vist sig at være et stort behov for vejhøvle hos mange interessegrupper.

Mammen Ploven

Siden 2011 har vi også produceret effektive sneplove. Mammen ploven er en kraftig og professionel sneplov, som er lavet af bedste kvalitet. Vi laver flere modeller f.eks. skråplov og combi-plove (som kan indstilles som spids/ U-plov og skrå til begge sider).
Se vores udvalg af sneplove her

Plovens udformning

Sneploven fra Mammen er bukket op i 6 mm plader og med øverste kant bukket i profil. Sneploven er beregnet til snerydning af veje og åbne pladser/ arealer. Den er som standard, alt efter model udstyret med et eller to skær der kan indstilles som skrå/spids og u- plov.

Som noget nyt producerer vi også en vario-sneplov, hvor der kan monteres et stykke på siden så ploven bliver bredere.

Mammen Høvlen

En del af Jens Holms Smede og maskinværksted.
Kontakt os nu
Himmestrupvej 59
DK-8850 Bjerringbro
+45 86 68 52 85
jens-holm@mail.dk